קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

ברוסקטה עם פאבות וגואנסיאלה: ברוסקטה די נגרצ'יאטה

ברוסקטה עם פאבות וגואנסיאלה: ברוסקטה די נגרצ'יאטה
המתכון ברוסקטה עם פאבות וגואנסיאלה: ברוסקטה די נגרצ'יאטן מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 18 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 503 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם ארטישוקים, תפוחי אדמה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. נסו ברוסקטה עם פאבות וריקוטה, ברוסקטה עם מוצארלן ופאבים חדשים, ו ברוסקטאן בצנצנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה שלבו את שעועית הפאבה, הגואנסיאלה, הארטישוקים והבצל, טפטפו את שמן הזית ובשלו על להבה בינונית-גבוהה, תוך ערבוב קבוע, עד שהמרכיבים מתרככים ומשחימים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פולפול
GuancialeGuanciale
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים 1/2 כוס מים. ממשיכים לבשל עוד 5 דקות, ואז מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים, מכוונים את התיבול, מבשלים עוד 2 דקות ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מחממים את הגריל או הברוילר. צולים כל פרוסת לחם עד שהיא מזהיבה משני הצדדים ומעליהם כל אחת מתערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מגישים בזמן חם.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
קיאנטי איטלקי אותנטי העשוי מענבים הגדלים בלב אזור קיאנטי קלאסיקו בטוסקנה. ביטוי מעולה של ענב סנגיובזה, עם חומציות משמעותית מהחומציות הנמוכה של האדמה באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור אדמה. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי.הכי נהנה עם מנות טעימות מאוד, כמו רטבים על בסיס עגבניות, רביולי פטריות, צלי בקר או חזיר, ובשר ציד מצבי צבי ועד פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון
קיאנטי איטלקי אותנטי העשוי מענבים הגדלים בלב אזור קיאנטי קלאסיקו בטוסקנה. ביטוי מעולה של ענב סנגיובזה, עם חומציות משמעותית מהחומציות הנמוכה של האדמה באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולוס וצור אדמה. הטעמים הטאניקים, בני האלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם וארצי.הכי נהנה עם מנות טעימות מאוד, כמו רטבים על בסיס עגבניות, רביולי פטריות, צלי בקר או חזיר, ובשר ציד מצבי צבי ועד פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון
An authentic Italian Chianti made from grapes grown in the heart of Tuscany’s Chianti Classico region. An exquisite expression of the Sangiovese grape, with substantial acidity from the low pH of the soil in this region.The aromas of this complex red wine range from cherries and plums to gladiolus flowers and earthy flint. The tannic, oak-aged flavors are bright and round, with a dry, warm, earthy finish.Best enjoyed with very flavorful dishes, such as tomato-based sauces, mushroom ravioli, beef or pork roasts, and game meats from venison to pheasant. It is also excellent with mature cheeses.Blend: 85% Sangiovese, 15% Merlot and Cabernet Sauvignon