קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

ברוסקטה עם פונטינה וירוקים

ברוסקטה עם פונטינה וירוקים
צריך הר ד ' אובר צמחוני? ברוסקטה עם פונטינן וירוקים יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 449 קלוריות. 21 אנשים התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לכם תרד לתינוק, שום, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. נסו ברוסקטה עם פונטינאן וירוקים, ברוסקטה עגבניות ופונטינה, ו ברוסקטה עם פונטינאן ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לטוסטים: הניחו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס.מרפדים נייר אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית האפייה ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד להזהבה בהירה, כ -10 דקות. מגניב במשך 2 דקות. משפשפים את הטוסטים החמים עם הצד החתוך של השום. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
לציפוי: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהשום ריחני, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים 1/2 מהתרד ומערבבים עד שהוא מתחיל לנבול, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
מוסיפים את התרד שנותר ומבשלים עד שהוא נבול, כ -2 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. בעזרת מלקחיים מסדרים את התרד על גבי הטוסטים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
מפזרים גבינה ואופים 5 עד 8 דקות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מתבלים במלח ומצננים למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מעבירים את הברוסקטה לפלטה ומגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
יין מילואים מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו רייל, הוא יין חינני וקטיפתי עם ניחוחות סנג' ובזה אדמתיים אופייניים וטעמי פרי בשלים ומאוזנים המקוזזים על ידי נגיעה של אלון.