ברוסקטה עם שאלוט
אם יש לך עגבניות רומא, שמן זית כתית מעולה, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ברוסקטה עם שאלוט, שאלוט צלוי, ו עוף עם שאלוט.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק יחד את עגבניות רומא, שום טחון, שאלוט, בזיליקום, מיץ לימון, מלח, פלפל ושמן זית 1/3 כוס.
מניחים את השום רסיסים ו 1/4 כוס שמן זית בסיר קטן על חום בינוני. לאט לבשל ומערבבים 2 עד 3 דקות. זרוק שום.
טוסט פרוסות הלחם, מברשת עם שמן זית מחומם עם שום. פרוסות העליון עם תערובת עגבניות רומא.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.