ברוסקטה פטריות פורטובלו
ברוסקטה פטריות פורטובלו עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, בצל, לחם פריך ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פורטובלו ברוסקטה עם רוזמרי אייולי, פורטובלו ברוסקטה עם רוזמרי איולי, ו פורטובלו ממולא פטריות עם ציפוי ברוסקטה (מתכונים דומים).
הוראות
לחם טוסט בתנור f 350 מעלות עד חום זהוב, כ 10 דקות. לשפשף קלות עם שן שום בזמן עדיין חם.
הסר זימים מפטריות עם כפית וחותכים לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. בחום מחבת גדול 2 כפות שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשן ומבשלים פטריות עד מתרכך, ולאחר מכן להוסיף ערבוב שום, עד שכל הפטריות הנוזליות פולטות הוא התאדה, כ 5 דקות.
הסר מחבת מחום. שמור על פטריות חמות, מכוסות.
לחם קלוי למעלה עם פטריות מוקפצות ותבלינים עגבניות.
חותכים עגבניות ברבעים, לשלב בצל אדום, בזיליקום, חומץ, שמן זית. עונה, לפי הטעם, ולתת להשרות במשך 15 דקות.