ברוסקטה קלאסית
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם אורגנו, שיני שום, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו ג'ינג'ר סנגריאן ברוסקטה קלאסית, עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי, ו מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מניחים את פרוסות הלחם במחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. לשפשף 1 צד של כל פרוסת טוסט עם הצדדים לחתוך של שיני שום. זרוק שום.
טפטוף לחם עם שמן זית, ומפזרים אורגנו מיובש ומלח.