ברוסקטה שומר פנטסטי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברוסקטה שומר פנטסטי, ברוסקטה חסילונים עם סלט שמיר לימון, ו ברוסקטה עם גבינה ובירה. (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים יחד את העגבניות, הבצל, שום, זרעי שומר, בזיליקום, 1/3 כוס שמן זית, מלח ופלפל. צ ' יל לפחות 1 שעה כדי למזג את הטעמים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם חלק 1/4 כוס שמן זית; מניחים פרוסות על תבנית אפייה. טוסט הלחם עד חום זהוב ופריך מבחוץ, על 3 דקות לכל צד. כדי לשרת, כפית את תערובת העגבניות על ברוסקטה הקלוי ולסדר על מגש הגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.