ברוסקטה שוקולד פטל
שוקולד פטל Bruschettan הוא צמחוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1574 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לך עלי נענע, בגט, ברים שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו ברוסקטה קינוח פטל-מנגו, Black Raspberry and Nectarine Bruschetta Dolce, ו ברוסקטה גבינת עיזים פטל ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים קצת חמאה על כל צד של לחם. מבשלים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם קלוי, מפנה פעם אחת, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
שים חתיכת שוקולד במרכז כל טוסט. לכסות ולהסיר מחום.
בואו לשבת עד שוקולד נמס, 5 דקות.
להעביר צלחת הגשה העליון עם פטל, מנטה, שקדים.