קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

ברוסקטה של עשר דקות

ברוסקטה של עשר דקות
המתכון ברוסקטן עשר דקות מוכן בערך 10 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 16 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: אומצות דקות ברוסקטה, ברוסקטה 20 דקות-מחבת עוף, ו Easy Dijon Tarragon Tilapia - 5 דקות הכנה בבוקר, 20 דקות לאפות בארוחת הערב.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים עגבניות, בזיליקום, שמן זית ושום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תערובת כפית על פרוסות לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
3
מגישים באופן מיידי.

ציוד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.