ברוקולי אסייתי ופלפלים אדומים עם בוטנים
ברוקולי אסיה ופלפלים אדומים עם בוטנים נטול גלוטן, וטבעוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פלפלים, בצל ירוק, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברוקולי אסייתי ופלפלים אדומים עם בוטנים, ברוקולי קל בסגנון אסייתי עם בוטנים, ו ברוקולי קלוי אסיאתי ופלפלים אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/4 מרק כוס במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מוקפץ 1 עד 2 דקות. או עד השום הוא פריך במכרז.
מוסיפים ברוקולי, פלפלים, רוטב סויה ומרק שנותר; מערבבים. מביאים לרתיחה; מבשלים על אש בינונית נמוכה 5 עד 6 דקות. או עד ברוקולי הוא פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים אגוזים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Indaba Chenin Blanc עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
קיווי ארומטי וניואנסים מלון על האף. שפע של מלון טרופי טעים וטעמי הדר. כבד משקלאמצע החיך עם גימור ארוך כי יש מגע של תבלין.זוג עם: מוצרלה טרי, שרימפס ברביקיו, פסטות קלות, סנאפר אדום, כופתאות, סאטה עוף או סלט ירוק מעורב.