קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

ברוקולי אסייתי מוקפץ

ברוקולי אסייתי מוקפץ
ברוקולי אסייתי מוקפץ נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, רוטב סויה, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלט ברוקולי אסייתי מוקפץ, עוף מוקפץ עם אורז אסיאתי, ו בשר חזיר מוקפץ עם להבה אסיאתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ כ 1 אינץ ' את הקצוות של הברוקולי. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את השכבה החיצונית וודי של הגבעולים. חצי את הברוקולי לאורך דרך הגבעול והפרחים. להפוך את החתיכות כך שהם לחתוך בצד למטה, ואז לחתוך אותם לאורכו דרך גזע ופרחים לחתיכות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
חותכים חתיכות אלה לרוחב לחתיכות 1 אינץ'; להפריש.
3
מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הברוקולי ומערבבים את המעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
שמן בישולשמן בישול
5
הוסף 3 כפות של המים לכסות עם מכסה הידוק. מבשלים עד הברוקולי הוא פריך במכרז, על 3 דקות.בינתיים, למקם את הנותרים 1/4 כוס מים, רוטב סויה, קורנפלור, סוכר, פתיתי פלפל אדום בקערה בינונית לטאטא לשלב; להפריש.להפחית את החום בינוני, להוסיף את השום למחבת, מערבבים לשלב, ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עמילן תירסעמילן תירס
רוטב סויהרוטב סויה
ברוקוליברוקולי
שוםשום
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
קערהקערה
6
הסר את המחבת מהחום. Rewhisk הרוטב שמורות ולהוסיף אותו למחבת. מערבבים עד שהרוטב מתעבה ומצפה את הברוקולי, על 1 דקה. מערבבים את זרעי השומשום ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
ברוקוליברוקולי
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת