ברוקולי אפוי
ברוקולי אפוי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 185 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 254 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל גרוס, סוכר חום, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. עם כפית ציון 99%, המנה הזו סופר. נסו ברוקולי אפוי וגבינה, פנה אפוי עם חזיר וברוקולי, ו ברוקולי אפוי עם אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה מערבבים יחד את שמן הזית, הסוכר החום, מיץ הלימון, פלפל הקאיין, אבקת השום, האורגנו, הטימין, המלח והפלפל השחור עד לאיחוד יסודי.
מוסיפים את פרחי הברוקולי, וזורקים עד לציפוי אחיד בתיבול.
מורחים את פרחי הברוקולי על תבנית עם שפה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהברוקולי פשוט משחים בחלקו העליון, 10 עד 15 דקות.