ברוקולי, בטטות ואגסים
ברוקולי, בטטות, ואגסים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מים, ברוקולי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו תפוחי אדמה מתוקים ואגסים, שוורים מתובלים עם אגסים ובטטות, ו עוף מוקפץ עם בטטות ואגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 500 F. לזרוק את הברוקולי בטטה עם שמן ומים במחבת קלייה רדודה.
מניחים בתנור וצולים 20 דקות, הופכים מדי פעם, עד להשחמה.
מוסיפים את האגס וצולים עד שהירקות רכים, כ -10 דקות יותר.
הסר מהתנור ולזרוק עם מלח ופלפל.