ברוקולי בקר ii דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 93%. מתכונים דומים: ברוקולי בקר, עוגת בקר ברוקולי, ו ברוקולי בקר.
הוראות
1
בצלחת זכוכית רדודה או קערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, רוטב איטלקי, קורנפלור, שום וג ' ינג ' ר.
הסר בשר מן המרינדה עם כפית מחוררת, ומניח במחבת החמה. תשליך את המרינדה. לבשל בשר בקר, ערבוב כל הזמן במשך 2 עד 3 דקות, או עד בעיקר השחמה. מערבבים את מרק הבשר, פטריות ובצל ירוק, להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
חתיכות ירקות בגודל נגיס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את המכסה, להוסיף ברוקולי, ומבשלים עד ברוקולי הוא ירוק בהיר ומכרז אבל עדיין פריך.