ברוקולי בקר II
ברוקולי בקר ii דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 93%. מתכונים דומים: ברוקולי בקר, עוגת בקר ברוקולי, ו ברוקולי בקר.
הוראות
בצלחת זכוכית רדודה או קערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, רוטב איטלקי, קורנפלור, שום וג ' ינג ' ר.
מניחים רצועות סטייק בתערובת כדי להשרות במשך 15 דקות.
בעוד הבשר הוא marinating, לשלב את קוביות מרק במים בסיר גדול. מביאים לרתיחה, ומוסיפים פסטה. לבשל במשך כ 8 דקות, או עד אל דנטה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הסר בשר מן המרינדה עם כפית מחוררת, ומניח במחבת החמה. תשליך את המרינדה. לבשל בשר בקר, ערבוב כל הזמן במשך 2 עד 3 דקות, או עד בעיקר השחמה. מערבבים את מרק הבשר, פטריות ובצל ירוק, להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 5 דקות.
הסר את המכסה, להוסיף ברוקולי, ומבשלים עד ברוקולי הוא ירוק בהיר ומכרז אבל עדיין פריך.
מוסיפים לינגוויני מנוקז, זורקים ומגישים.