ברוקולי וזריקת פלפל אדום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ופלפל אדום לזרוק. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, מלח, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: ברוקולי, פלפל וזריקת בייקון, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
מחממים 6 כוסות מים רותחים בסיר 2 ליטר.
חום לרתיחה; להרתיח חשפו 2 דקות.
הוסף פלפל לסיר. מרתיחים 1 עד 2 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מוסיפים חמאה לסיר. מבשלים שום בחמאה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב. מערבבים במיץ לימון ומלח. להחזיר תערובת ברוקולי לסיר; לזרוק למעיל.