ברוקולי חריף לטגן
ברוקולי פיקנטי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פתיתי פלפל, להתיז ציר עוף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 98%. נסו רוטב ברוקולי חריף, ברוקולי לטגן, ו ברוקולי שעורה לטגן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן. מערבבים את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד השום מתחיל חום, על 1 דקה.
מוסיפים את הברוקולי וזורקים עד למכרז והוא מתחיל לצבוע, בערך 3 עד 4 דקות. מתבלים את הברוקולי במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במניות העוף ומכסים לקיטור במשך כמה דקות.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.