ברוקולי לבן ורוטב טבילת גבינה
ברוקולי בלאנש ורוטב טבילת גבינה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת שמנת, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Blanched Gai Lan עם רוטב צדפות (ברוקולי סיני), בקלה פסיפיק פריך עם פרמזן-רוטב טבילת חמאה וברוקולי, ו כנפי עוף בגריל עם רוטב חריף חריף צ'יפוטלה ורוטב טבילת גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחשיך את הברוקולי על ידי זריקת פרחים לתוך מים רותחים במשך 30 שניות, ולאחר מכן ניקוז ושפכת לתוך מי קרח. כאשר מגניב, לנקז ולהניח בצד. שמור במקרר כדי לשמור על קור רוח.
כדי להפוך את הרוטב, להמיס את החמאה בסיר על חום בינוני ומפזרים בקמח.
להקציף לשלב ולבשל עד עבה, על 1 דקה.
יוצקים את החלב והחום עד שהוא מתעבה.
מוסיפים את הגבינה המגוררת, גבינת שמנת, מלח, תבלין Cajun, אבקת חרדל ופלפל לפי הטעם. מערבבים כדי להמיס. לטעום ולהתאים תבלינים.
מגישים חם עם ברוקולי קר ולהשתמש כרוטב טבילה.