ברוקולי מוקפץ
גשו לסופר וקנו שמן שומשום, שום, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 87%. נסו מערבבים מטוגן קאי Lan או ברוקולי, ברוקולי מוקפץ, ו ברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים זרעי שומשום במחבת קטנה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד קלוי קלוי ומתחיל לשחרר שמן, על 1 דקה.
שמן צמחי חם עם שמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום וחתיכות עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים פלפל.
מוסיפים ברוקולי ומערבבים היטב עד מצופה בשמן. מבשלים, ערבוב, עד ברוקולי הוא מעט מתרכך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים מרק; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל, ערבוב פעם או פעמיים, עד ברוקולי הוא מכרז, על 5 דקות.
מפזרים זרעי שומשום. מתבלים במלח ופלפל; מגישים חמים.