ברוקולי מפוצץ בתנור
ברוקולי מפוצץ בתנור יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 163 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברוקולי, שמן זית בטעם שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי צלוי ארור, חמאת בוטנים פוצץ אוריאו פופקורן מאנץ, ו ברוקולי קלוי בתנור.
הוראות
חותכים פרחים מברוקולי. לקלף גבעולים, לחתוך באלכסון לחתיכות 1 אינץ'. לזרוק פרחים ולארוב חתיכות עם שמן.
מניחים מחבת ג 'לירול 15-x 10 אינץ' בתנור 500 במשך 5 דקות; מוסיפים ברוקולי בשכבה אחת.
אופים ב 500, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
מפזרים מלח ופלפל. ממש לפני ההגשה, טפטוף עם חומץ.