ברוקולי מקרוני וגבינה
מקרוני ברוקולי וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר, חרדל דיז'ון, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מוסיפים ברוקולי בדקה האחרונה של הבישול; מבשלים במשך 1 דקה.
מערבבים חלב ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בייקון; מבשלים 4 דקות או עד קריספ.
מוסיפים חמאה למחבת; מערבולת עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים תערובת חלב למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בגבינה.
מוסיפים תערובת פסטה למחבת, ערבוב מעיל.