ברוקולי סיני מוקפץ עם בטן חזיר פריך (קאנה מו קרופ)
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? ברוקולי סיני מוקפץ עם בטן חזיר פריך (קאנה מו קרופ) יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הסוכר, שום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. מתכונים דומים: ברוקולי סיני מוקפץ, חזיר מטוגן סיני ושעועית סויה, ו לאכול בשמונה דולרים: כריכי בטן חזיר, בסגנון סיני.
הוראות
מחממים שמן צמחי בווק על חום גבוה עד עישון קל.
מוסיפים פעמון חזיר ומערבבים חתיכות חומות מכל הצדדים, על 1 דקה.
מוסיפים ברוקולי סיני, שום, צ ' ילי, רוטב צדפות וסוכר; מערבבים.
מבשלים עד ברוקולי הוא רך-פריך, על 1 דקה.
הסר מהחום, מתבלים ברוטב דגים ומגישים מעל אורז.