ברוקולי עם חמאה בלסמית
ברוקולי עם חמאה בלסמית עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 174 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. אם יש לך ברוקולי, מלח, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ברוקולי ראבה עם מתכון חמאה חום בלסמי, ברוקולי פלורט בלסמי, ו ברוקולי בלסמי רב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את פרחי הברוקולי בסל קיטור מעל מים רותחים ומבשלים 7 דקות או עד למכרז פריך.
בינתיים, במחבת בינונית, להביא חומץ בצלצלים לרתיחה; להפחית את החום, מבשלים 7 דקות או עד חומץ נספג כמעט.
הסר מהחום; להוסיף חמאה, כמה חתיכות בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם חוט לטאטא עד חמאה נמסה רוטב מתעבה. מערבבים פטרוזיליה, מלח ופלפל. לזרוק עם ברוקולי מאודה.
תקן את זה מהר יותר: לקנות ברוקולי כתרים כדי לחסוך צעד במטבח.