קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

ברוקולי עם חמאה בלסמית

ברוקולי עם חמאה בלסמית
ברוקולי עם חמאה בלסמית עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 174 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 33 דקות. אם יש לך ברוקולי, מלח, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ברוקולי ראבה עם מתכון חמאה חום בלסמי, ברוקולי פלורט בלסמי, ו ברוקולי בלסמי רב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את פרחי הברוקולי בסל קיטור מעל מים רותחים ומבשלים 7 דקות או עד למכרז פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, במחבת בינונית, להביא חומץ בצלצלים לרתיחה; להפחית את החום, מבשלים 7 דקות או עד חומץ נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום; להוסיף חמאה, כמה חתיכות בכל פעם, ערבוב כל הזמן עם חוט לטאטא עד חמאה נמסה רוטב מתעבה. מערבבים פטרוזיליה, מלח ופלפל. לזרוק עם ברוקולי מאודה.
מרכיבים שתצטרך
4
תקן את זה מהר יותר: לקנות ברוקולי כתרים כדי לחסוך צעד במטבח.
מרכיבים שתצטרך