קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

ברוקולי עם חמאת שום-עשבי תיבול

ברוקולי עם חמאת שום-עשבי תיבול
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? ברוקולי עם חמאת שום עשבי תיבול יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפל, חמאה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ברוקולי עם חמאת שום-עשבי תיבול, פסטה שום ועשב עם ברוקולי, ו כרובית וברוקולי עם חמאת עשב טרי.

הוראות

1
מניחים חמאה בצלחת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל בגובה 15 שניות או עד שהוא נמס. מערבבים פטרוזיליה ושום.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
מניחים פרחי ברוקולי בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
פרחי ברוקוליפרחי ברוקולי
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
מוסיפים 2 כפות מים, ומכסים בנייר שעווה. מיקרוגל ב 4 דקות גבוהות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
נייר שעווהנייר שעווה
4
לנקז היטב.
5
מוסיפים תערובת חמאה, מלח ופלפל; זורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח