קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

ברוקולי עם שום קלוי ועגבניות

ברוקולי עם שום קלוי ועגבניות
ברוקולי עם שום קלוי ועגבניות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי שום ועגבניות, ברוקולי עם עגבניות מיובשות ושום קלוי, ו ברוקולי עם שום, עגבניות ופלפל אדום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. מקפלים גיליון קטן של רדיד כבד חובה במחצית, מקמט אותו כדי ליצור עובי כפול.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מקום שום במרכז לסכל; טפטוף עם 1 כפית מים. מקפלים לסכל בחוזקה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
אופים 20 דקות או עד השום הוא השחמה קלה ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
להעביר שום לקערה קטנה; מחית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450°F. תרסיס מחבת ברזל יצוק או מחבת קלייה רדודה קטנה עם ספריי בישול. במחבת או במחבת, לזרוק ברוקולי עם שמן ושום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
תרסיס בישולתרסיס בישול
ברוקוליברוקולי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
6
מורחים ברוקולי בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
מורחיםמורחים
7
צלי נחשף 10 דקות או עד ברוקולי מתחיל להשחים. מערבבים עגבניות, חמאה, מלח ופלפל. צלי 12 דקות יותר או עד שקליפות עגבניות מתחילות להתפצל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברוקוליברוקולי
עגבנייהעגבנייה
חמאהחמאה