ברוקולי עם שום קלוי ועגבניות
ברוקולי עם שום קלוי ועגבניות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי שום ועגבניות, ברוקולי עם עגבניות מיובשות ושום קלוי, ו ברוקולי עם שום, עגבניות ופלפל אדום.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מקפלים גיליון קטן של רדיד כבד חובה במחצית, מקמט אותו כדי ליצור עובי כפול.
מקום שום במרכז לסכל; טפטוף עם 1 כפית מים. מקפלים לסכל בחוזקה לאטום.
אופים 20 דקות או עד השום הוא השחמה קלה ומכרז.
להעביר שום לקערה קטנה; מחית עם מזלג.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450°F. תרסיס מחבת ברזל יצוק או מחבת קלייה רדודה קטנה עם ספריי בישול. במחבת או במחבת, לזרוק ברוקולי עם שמן ושום קלוי.
מורחים ברוקולי בשכבה אחת.
צלי נחשף 10 דקות או עד ברוקולי מתחיל להשחים. מערבבים עגבניות, חמאה, מלח ופלפל. צלי 12 דקות יותר או עד שקליפות עגבניות מתחילות להתפצל.