תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי, פטריות, גבינה ארוחת בוקר סטרטן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו באגט, בצל, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שכבות ארוחת בוקר בייקון פטריות, נקניקיית ארוחת בוקר, פטריות, ושכבת תרד {נטולי לקטוז}, ו סטרטה חזיר, גבינה ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפיות שמן במחבת לא דביקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף ומתחיל חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
להעביר את תערובת הבצל לקערה בינונית ולאפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת לטגן את הפטריות עד שהם משחררים את כל המים שלהם, על 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר מהחום וקריר לחלוטין. לרסס צלחת אפייה סגלגלה עם ספריי בישול. מסדרים את קוביות הלחם בצלחת. בקערה גדולה, לנצח את הביצים, חלבונים ביצה, חלב וחרדל עד incorporated.