קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ברוקולי-צ'דר חשיש בראונס

ברוקולי-צ'דר חשיש בראונס
ברוקולי-חום חשיש צ'דר יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, קמח, קרם מרוכז של מרק ברוקולי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 4 שעות ו -50 דקות. עם כפית ציון 36%, המנה הזו די גרועה. נסו כפול צ'דר חשיש בראונס, צ'דר עירית ופל חשיש בראונס, ו חזיר חשיש חום ותבשיל ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 4 - או 5-קראט משומן. סיר איטי, שלב את חום החשיש, הברוקולי, 3/4 כוס גבינה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. מערבבים פנימה את המרק, המלח והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה; מערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
מכסים ומבשלים על אש נמוכה 4-5 שעות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מפזרים גבינה שנותרה. מכסים ומבשלים 30 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'