קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

ברוקולי קל ובשר מוקפץ

ברוקולי קל ובשר מוקפץ
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך סטייק עגול בשר בקר, קורנפלור, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו אחד-בשר בקר וכרוב מערבבים ומטגנים (קל + Paleo).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים בשר בקר, פטריות, קורנפלור, שום ורוטב טריאקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקירוטב טריאקי
עמילן תירסעמילן תירס
פטריותפטריות
שוםשום
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
3
מסננים בשר בקר ופטריות היטב, הזמנת מרינדה. לבשל ברוקולי קפוא כפי שהורה על שקית.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ברוקוליברוקולי
מרינדהמרינדה
בקרבקר
4
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר, פטריות ובצל ירוק בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא כבר לא ורוד. מערבבים בברוקולי מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטריותפטריות
ברוקוליברוקולי
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
בהדרגה להוסיף מרינדה שמורות. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
6
מגישים מעל אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז