קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ברוקולי קלוי שמנת

ברוקולי קלוי שמנת
ברוקולי קלוי שמנת נטול גלוטן,, צמחוני לקטו אובו ופרימל ומספק כ 8 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמן זית, מלח גס ופלפל סדוק טרי, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק ברוקולי קלוי שמנת, פולנטה שמנת עם שעועית לבנה וברוקולי קלוי, ו שום קלוי שמנת, ברוקולי ופסטה כרישה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמים 2/3 מהברוקולי בקערה גדולה עם שמן הזית ומיץ התפוזים; מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את הברוקולי לתבנית אפייה גדולה עם מסגרת בשכבה 1 וצולים עד שהם רכים רק עם קצוות חומים זהובים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
בינתיים יוצקים את השמנת לסיר בינוני עם תחתית כבדה, מוסיפים את יתרת הברוקולי, השום וגרידת התפוז ומביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד שהקרם הצטמצם למחצית מנפחו המקורי והברוקולי מבושל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
שום גויה®שום גויה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
בעזרת בלנדר טבילה ידני, מועך תפוחי אדמה או מעבד מזון, מערבבים או דופקים את תערובת השמנת והברוקולי עד לקבלת תערובת גסה ועדיין מעט שמנמנה. מקפלים פנימה בעדינות את הברוקולי הקלוי; טועמים ומתאימים תיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
6
מעבירים לקערת הגשה ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון