ברוקולי ריגטוני גבינתי
ברוקולי גבינה ריגטוני היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 286 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-10 גרם שומן כל אחת. תמורת 62 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, שמן זית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50%. ריגטוני ברוקולי גבינתי, ריגטוני נקניק גבינה ואפיית ריגטוני גבינה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול, מטגנים שום בחמאה על אש בינונית במשך דקה. מערבבים פנימה קמח ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
מסננים את הפסטה וזורקים עם שמן; לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול, מביאים 1 מים וברוקולי לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ושוטפים במים קרים.
ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול, שכבה 1 כוס רוטב לבן, מחצית מהפסטה והברוקולי ו-1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות. משטחים עם יתרת הרוטב והגבינה.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהם מתחממים.