קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

ברוקולי ריגטוני גבינתי

ברוקולי ריגטוני גבינתי
ברוקולי גבינה ריגטוני היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 286 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-10 גרם שומן כל אחת. תמורת 62 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, שמן זית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50%. ריגטוני ברוקולי גבינתי, ריגטוני נקניק גבינה ואפיית ריגטוני גבינה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול, מטגנים שום בחמאה על אש בינונית במשך דקה. מערבבים פנימה קמח ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
3
מסננים את הפסטה וזורקים עם שמן; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
בסיר גדול, מביאים 1 מים וברוקולי לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול, שכבה 1 כוס רוטב לבן, מחצית מהפסטה והברוקולי ו-1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות. משטחים עם יתרת הרוטב והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®