קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

ברוקולי ריגטוני גבינתי

ברוקולי ריגטוני גבינתי
ברוקולי גבינה ריגטוני היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 286 קלוריות, 14 גרם חלבון ו-10 גרם שומן כל אחת. תמורת 62 סנט למנה, מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, שמן זית, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50%. ריגטוני ברוקולי גבינתי, ריגטוני נקניק גבינה ואפיית ריגטוני גבינה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, בסיר גדול, מטגנים שום בחמאה על אש בינונית במשך דקה. מערבבים פנימה קמח ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
3
מסננים את הפסטה וזורקים עם שמן; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
4
בסיר גדול, מביאים 1 מים וברוקולי לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול, שכבה 1 כוס רוטב לבן, מחצית מהפסטה והברוקולי ו-1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות. משטחים עם יתרת הרוטב והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות