ברוקולי תפוחי אדמה מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי תפוחי אדמה Gratin. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך חלב, שאלוט, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי תפוחי אדמה מוקרמים, ברוקולי איידהו תפוחי אדמה מוקרמים, ו ברוקולי איידהו תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה גדולה.
מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל; לזרוק לשלב.
שכבה שליש של פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול, חופפים כדי להתאים; העליון עם חצי תערובת ברוקולי. חזור על שכבות, מסתיים עם תפוחי אדמה.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח.
מניחים 3 כפות קמח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף; מערבבים במרק.
יוצקים תערובת חלב על תערובת תפוחי אדמה. למעלה באופן שווה עם חמאה. כיסוי ואופים ב 375 במשך 1 שעה. לחשוף; מפזרים באופן שווה עם גבינה.
אופים 25 דקות או עד השחמה. מגניב על מתלה תיל 10 דקות.