בריא וטעים: אפרסק קרום העליון ועוגת הל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל בריא וטעים: אפרסק קרום העליון ו פאי הל. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 259 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קיצור ירקות לא מוקשה, מיץ לימון, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: אפרסק קרום העליון ו פאי הל, אפרסק קרום העליון ועוגת הל, ו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים.
הוראות
עבור הקרום: תערובת קמח, 1 1/2 כפיות סוכר, ומלח במעבד מזון.
להוסיף קיצור. דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה מאוד, על שמונה פולסים 1 שניות.
הוסף מי קרח. דופק עד תערובת מגיע יחד גושים לחים, על שישה פולסים 1 שניות, הוספת עד 1 כף יותר מים אם הבצק יבש.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ללוש רק עד הבצק מגיע יחד, 4 עד 5 סיבובים.
מגלגלים בצק לגליל וחותכים לחצי. לשטח חצי אחד לתוך דיסק; לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 30 דקות. לעטוף הנותרים חצי פלסטיק להקפיא עד שלושה חודשים. הבצק יכול גם להתבצע קדימה ולשמור מקורר במקרר ליום אחד.
קו אפייה גדולה או קרש חיתוך עם נייר קלף.
מפזרים משטח עבודה עם קמח ולגלגל את הבצק לסיבוב 13 אינץ'.
מעבירים בצק לתבנית אפייה ומקררים 20 דקות. באמצעות 2 1/2-עד 3 אינץ ' חותך עוגיות, צורות לחתוך מבצק, עוזב מגזרות על תבנית אפייה. לאסוף שאריות ולחתוך עוד צורות במידת הצורך. צינה מגזרות על תבנית אפייה בעת הכנת מילוי.
למילוי: להתאים מתלה אפייה למיקום הנמוך ביותר בתנור מחממים ל 204°. בקערה בינונית, לזרוק פרוסות אפרסק, נשאר סוכר 1/4 כוס, עמילן תירס, מיץ לימון והל עד אפרסקים מצופים.
העברה מילוי לצלחת פאי 9 אינץ'. מסדרים מגזרות קרום מעל מילוי טבעות חופפות מעט, עובד מהקצה החיצוני למרכז.
מברשת קרום עם חלב שקדים, ואז מפזרים סוכר נוסף אם תרצה.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב ומיץ מבעבע, כ 45 דקות.
להעביר מתלה אפייה מגניב לפחות 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר בקערות עם ציפוי האהוב עליך או טבעי au.