בריא וטעים: חצאי פלפל קלויים עם ציפוי פירור לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל בריא & טעים: חצאי פלפל קלויים עם פירורי לחם ציפוי. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עוף, פירורי לחם, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו מאפינס אוכמניות טעימים עם ציפוי פירור, עוגת קפה אוכמניות טעימה עם ציפוי פירור, ו בריא וטעים: סלט עגבניות צהוב עם פלפל אדום קלוי, פטה ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 375ºF.
טפטוף 1 כף שמן זית על החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית 9x13. חצי פלפלים לאורך.
הסר גבעולים, זרעים, ליבות, וצלעות.
מניחים בתבנית אפייה לחתוך בצד למעלה טפטוף עם 1 כף שמן זית.
בקערה קטנה, לשלב פירורי לחם, פרמזן, 2 כפות פטרוזיליה, טימין, פתיתי פלפל אדום. מערבבים לשלב. ממלאים פלפלים באופן שווה עם תערובת פירור.
יוצקים מרק עוף בתחתית המנה ומכסים בחוזקה בנייר כסף.
הסר רדיד ואופים עד פלפלים הם מכרז לחלוטין, על 10 דקות יותר.
כאשר הזמן הוא למעלה פלפלים רכים, להסיר מהתנור. הזז פלפלים להגשת צלחת ומיצי כפית על גבי. למעלה עם הנותרים 1 כף פטרוזיליה.