אם $2.1 למנה נופל בתקציב שלך, שבועות, רות, ועוגת גבינה יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר מגורען, קרקרים בגודל מלא דבש גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד מנטה של רות, עוגת הגבינה המפורסמת של דודה רות, ו ברים בייב רות.
הוראות
1
כ -45 דקות לפני האפייה, לקחת את גבינת שמנת מהמקרר כך שהוא יכול לחזור לטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מניחים פיסת נייר קלף על החלק התחתון של מחבת קפיץ 9 אינץ', ולאחר מכן לאטום את קצה המחבת springform סביב הבסיס. הבסיס צריך להיות מכוסה על ידי נייר קלף עם קצוות הנייר בולט מן הצדדים של המחבת. הנייר הזה ימנע מעוגת הגבינה להידבק לתחתית המחבת שלך. משמנים את הצדדים הפנימיים של מחבת הקפיץ עם חמאה או ספריי בישול, מוודאים שהצדדים מצופים במלואם. אין לרסס את נייר הקלף על הקרקעית.חשוב: ודא שמחבת springform שלך נעולה ומאובטחת לחלוטין סביב נייר הקלף! אין דבר גרוע יותר מאשר למלא מחבת springform עם הבלילה ויש המחבת להתפרק או דליפה עליך. אם יש לך מחבת ישנה או נמוכה יותר שלא ננעלת היטב, ייתכן שתרצה לחתוך את נייר הקלף לתוך מעגל בשורה התחתונה במקום לתת לקצוות לבלוט, כך שאין שכבת קלף להפריע seal.In מעבד מזון, דופק יחד קרקרים גרהם, אבקת סוכר, אגוזי מלך קצוצים, קינמון, אגוז מוסקט ומלח עד ליצירת אבקה מתפוררת (כ -30 שניות של עיבוד).
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
יוצקים את החמאה המומסת על הפירורים וממשיכים לעבד עוד 10 שניות. לדחוף את הפירורים במורד הצדדים של המעבד, מערבבים אותם עם כף, ולהמשיך לעבד במשך כ -10 שניות נוספות. בסוף העיבוד, פירורים צריך להיות כהה באופן שווה / רטוב על ידי החמאה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה בשכבה זוגית על החלק התחתון של מחבת springform.לנקות ולייבש היטב את מעבד המזון. חברו יחד את כל מרכיבי עוגת הגבינה הממלאים במעבד המזון, תוך שימוש בפעימות קצרות של 1 שניות על מנת למזג את המרכיבים למשך כ-15 שניות זמן ערבוב כולל. אל תערבבי ... זה יגרום למרקם של עוגת הגבינה להשתנות. מילוי עקביות צריך להיות חלק (לא גושים), אבל לא מימי.מלאו את קומקום התה במים ולחמם אותו על הכיריים. בעוד מים הוא חימום, יוצקים את עוגת הגבינה מילוי בזהירות לתוך מחבת springform מוכן. להחליק את פני השטח של עוגת הגבינה מילוי עם מרית או כף; פופ כל בועות גדולות העולה אל פני השטח.כאשר קומקום רותח, בזהירות למלא מחבת צלייה רחבה עם מים חמים (לא לשרוף את עצמך!).
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
קנקן תה
4
מניחים את המחבת הצלייה בתחתית התנור, ומניחים את מחבת המעיין על המתלה האמצעי של התנור מעל מחבת המים. זה יוצר סביבה מהביל בתנור, אשר מאפשר את העוגה לאפות באופן שווה יותר (ראה הערה להלן). סגור את התנור ואופה ב 325 מעלות F עבור אחד hour.At בסוף שעה אחת, לקחת את המחבת צלייה עם מים מהתנור. סגור את התנור, לכבות את החום, ולתת עוגת הגבינה להתקרר לאט בתוך התנור במשך 3 שעות. קירור איטי זה ימנע את החלק העליון של העוגה פיצוח. (אם לא אכפת לך פיצוח, אתה יכול לקרר אותו מהתנור, אשר יביא אותו בחזרה לטמפרטורת החדר מהר יותר.) לאחר 3 שעות, להסיר את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן לו לחזור לטמפרטורת החדר, ואז למקם את עוגת הגבינה במקרר וצינה לפחות 12 שעות. בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת springform לאחר שהוא מקורר היטב. אם משתמשים בציפוי, מורחים אותו לאחר מצמרר את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6
מגישים קר.הערה: אני מעדיף את השיטה המהבילה שתיארתי לעיל על "אמבט מים" מסורתי או bain-marie-זה חוסך לך לעטוף את המחבת springform בנייר כסף. ניסיתי את עוגת הגבינה הזו גם באמבט מים ישיר וגם בשיטה העקיפה של אידוי, והתוצאה היא בדיוק אותו הדבר -- בנוסף, אתם לא צריכים לדאוג לאטום את תבנית הקפיץ. פחות מהומה, פחות מהומה. :) בסיר קטן, חום 1/3 כוס מים. לאט לאט להמיס סוכר קורנפלור כמו המים מתחמם. כאשר תערובת רותחים, להוסיף אוכמניות. מערבבים לאט כל הזמן במשך 4-5 דקות עד התערובת היא עבה, מתקתק, תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הסר מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
8
תן לציפוי לחזור לטמפרטורת החדר, ואז למקם אותו במקרר כדי להירגע במשך 1 שעה. מערבבים היטב לפני התפשטות על גבי עוגת הגבינה.