קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חג השבועות, רות, ועוגת גבינה

חג השבועות, רות, ועוגת גבינה
אם $2.1 למנה נופל בתקציב שלך, שבועות, רות, ועוגת גבינה יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר מגורען, קרקרים בגודל מלא דבש גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד מנטה של רות, עוגת הגבינה המפורסמת של דודה רות, ו ברים בייב רות.

הוראות

1
כ -45 דקות לפני האפייה, לקחת את גבינת שמנת מהמקרר כך שהוא יכול לחזור לטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים פיסת נייר קלף על החלק התחתון של מחבת קפיץ 9 אינץ', ולאחר מכן לאטום את קצה המחבת springform סביב הבסיס. הבסיס צריך להיות מכוסה על ידי נייר קלף עם קצוות הנייר בולט מן הצדדים של המחבת. הנייר הזה ימנע מעוגת הגבינה להידבק לתחתית המחבת שלך. משמנים את הצדדים הפנימיים של מחבת הקפיץ עם חמאה או ספריי בישול, מוודאים שהצדדים מצופים במלואם. אין לרסס את נייר הקלף על הקרקעית.חשוב: ודא שמחבת springform שלך נעולה ומאובטחת לחלוטין סביב נייר הקלף! אין דבר גרוע יותר מאשר למלא מחבת springform עם הבלילה ויש המחבת להתפרק או דליפה עליך. אם יש לך מחבת ישנה או נמוכה יותר שלא ננעלת היטב, ייתכן שתרצה לחתוך את נייר הקלף לתוך מעגל בשורה התחתונה במקום לתת לקצוות לבלוט, כך שאין שכבת קלף להפריע seal.In מעבד מזון, דופק יחד קרקרים גרהם, אבקת סוכר, אגוזי מלך קצוצים, קינמון, אגוז מוסקט ומלח עד ליצירת אבקה מתפוררת (כ -30 שניות של עיבוד).
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
יוצקים את החמאה המומסת על הפירורים וממשיכים לעבד עוד 10 שניות. לדחוף את הפירורים במורד הצדדים של המעבד, מערבבים אותם עם כף, ולהמשיך לעבד במשך כ -10 שניות נוספות. בסוף העיבוד, פירורים צריך להיות כהה באופן שווה / רטוב על ידי החמאה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה בשכבה זוגית על החלק התחתון של מחבת springform.לנקות ולייבש היטב את מעבד המזון. חברו יחד את כל מרכיבי עוגת הגבינה הממלאים במעבד המזון, תוך שימוש בפעימות קצרות של 1 שניות על מנת למזג את המרכיבים למשך כ-15 שניות זמן ערבוב כולל. אל תערבבי ... זה יגרום למרקם של עוגת הגבינה להשתנות. מילוי עקביות צריך להיות חלק (לא גושים), אבל לא מימי.מלאו את קומקום התה במים ולחמם אותו על הכיריים. בעוד מים הוא חימום, יוצקים את עוגת הגבינה מילוי בזהירות לתוך מחבת springform מוכן. להחליק את פני השטח של עוגת הגבינה מילוי עם מרית או כף; פופ כל בועות גדולות העולה אל פני השטח.כאשר קומקום רותח, בזהירות למלא מחבת צלייה רחבה עם מים חמים (לא לשרוף את עצמך!).
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
קנקן תהקנקן תה
4
מניחים את המחבת הצלייה בתחתית התנור, ומניחים את מחבת המעיין על המתלה האמצעי של התנור מעל מחבת המים. זה יוצר סביבה מהביל בתנור, אשר מאפשר את העוגה לאפות באופן שווה יותר (ראה הערה להלן). סגור את התנור ואופה ב 325 מעלות F עבור אחד hour.At בסוף שעה אחת, לקחת את המחבת צלייה עם מים מהתנור. סגור את התנור, לכבות את החום, ולתת עוגת הגבינה להתקרר לאט בתוך התנור במשך 3 שעות. קירור איטי זה ימנע את החלק העליון של העוגה פיצוח. (אם לא אכפת לך פיצוח, אתה יכול לקרר אותו מהתנור, אשר יביא אותו בחזרה לטמפרטורת החדר מהר יותר.) לאחר 3 שעות, להסיר את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן לו לחזור לטמפרטורת החדר, ואז למקם את עוגת הגבינה במקרר וצינה לפחות 12 שעות. בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת springform לאחר שהוא מקורר היטב. אם משתמשים בציפוי, מורחים אותו לאחר מצמרר את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6
מגישים קר.הערה: אני מעדיף את השיטה המהבילה שתיארתי לעיל על "אמבט מים" מסורתי או bain-marie-זה חוסך לך לעטוף את המחבת springform בנייר כסף. ניסיתי את עוגת הגבינה הזו גם באמבט מים ישיר וגם בשיטה העקיפה של אידוי, והתוצאה היא בדיוק אותו הדבר -- בנוסף, אתם לא צריכים לדאוג לאטום את תבנית הקפיץ. פחות מהומה, פחות מהומה. :) בסיר קטן, חום 1/3 כוס מים. לאט לאט להמיס סוכר קורנפלור כמו המים מתחמם. כאשר תערובת רותחים, להוסיף אוכמניות. מערבבים לאט כל הזמן במשך 4-5 דקות עד התערובת היא עבה, מתקתק, תוסס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הסר מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8
תן לציפוי לחזור לטמפרטורת החדר, ואז למקם אותו במקרר כדי להירגע במשך 1 שעה. מערבבים היטב לפני התפשטות על גבי עוגת הגבינה.

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2(יכול להיות או להרחיק)תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי4(יכול להיות או להרחיק)עמילן תירסעמילן תירס907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת (ארבעה 8 עוז. חבילות)גבינת שמנת (ארבעה 8 עוז. חבילות)4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אפייהקמח אפייה10קרקרים בגודל מלא דבש גרהםקרקרים בגודל מלא דבש גרהם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי וחציחצי וחצי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון0(יכול להיות או להרחיק)1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות10ריבס, קצוץ טרי או קפואמחבת ספרינגפורם, נייר קלף, מעבד מזון, מחבת צלייה לאמבט מים, קומקום תהמחבת ספרינגפורם, נייר קלף, מעבד מזון, מחבת צלייה לאמבט מים, קומקום תה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2(חוֹרֶף)חמאה מומסת ללא מלחחמאה מומסת ללא מלח2(יכול להיות או להרחיק)ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות אגוזחתיכות אגוז796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב