בריא וטעים: מרק תפוחי אדמה מקסיקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל בריא וטעים: מרק תפוחי אדמה מקסיקני. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו בצל, עגבניות, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בריא & טעים: קארי בטטה ומרק אורז חום, בריא וטעים: עוגת שוקולד מקסיקנית, ו בריא וטעים: מחית גזר ובטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בסיר גדול לכסות עם מים על ידי כשלושה סנטימטרים. מתבלים מים במלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד רך אבל מוצק לנשוך (תפוחי אדמה יבשלו עוד בשלב 2).
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בצד. בינתיים, מערבבים עגבניות, בצל, שום ופלפל צ ' יפוטלה בבלנדר במהירות גבוהה עד חלקה, כ -30 שניות.
יוצקים תערובת עגבניות לסיר גדול.
מוסיפים מלאי ירקות ותפוחי אדמה. מערבבים לשלב ומתבלים לפי הטעם עם מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תפוחי אדמה הם מכרז לחלוטין, על 7 עד 8 דקות. עבור מרק עבה יותר, מחית כמה תפוחי אדמה בצד של סיר עם כף עץ.
מוסיפים כוסברה ומבשלים עוד 2 דקות.
מגישים מיד עם כוסברה נוספת, שמנת חמוצה, קרם קשיו לפי הצורך.