בריאם (ירקות מעורבים יווניים ברוטב עגבניות)
בריאם (ירקות מעורבים יווניים ברוטב עגבניות) עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 116 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כרוטב, והוא נעשה תוך שעה ו-40 דקות בערך. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח ופלפל גרוס, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 56 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק אחד, שתי דרכים: ירקות שמנמנים וקרם ירקות , פסטה עם ירקות צלויים וזיתים יווניים , ורוטב פטריות מעורב על פסטה טגליאטלה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים שלוש מהעגבניות, 1/2 כוס שמן זית, חומץ יין אדום, סוכר, פטרוזיליה, נענע, בזיליקום, אורגנו, צלפים ושום בקערת מעבד מזון ומעבדים ליצירת רוטב עגבניות טרי. מתבלים במלח ופלפל שחור; לְהַפְרִישׁ. קוצצים את העגבנייה הנותרת; לְהַפְרִישׁ.
מחממים את 2 כפות שמן הזית במחבת על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד להזהבה קלה, כ-10 דקות.
מערבבים יחד את הבצל, תפוחי האדמה, החצילים, הקישואים, הפלפלים, הבמיה, העגבנייה הקצוצה השמורה ורוטב העגבניות הטריות, ומניחים את התערובת בתבנית אפייה גדולה. אם צריך, מערבבים פנימה מעט מים כדי שהירקות רק יתכסו ברוטב.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכל הירקות רכים, כשעה.