בריוש
והוא יספק כ 16 מנות. אם 8 סנט למנה נופל בתקציב שלך, בריוש יכול להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 18 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם חלב חם, שמרים מיידיים, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), בריוש, ו בריוש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק בקערה גדולה כדי ליצור בצק. ללוש במשך כ 10 דקות, עד חלקה ומבריקה.
לחלופין, כדי להשתמש במערבל לעמוד: להתאים את הוו בצק ולהוסיף את כל מרכיבי הבצק לקערת המיקסר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד בשילוב ומערבבים במשך כ 10 דקות, עד חלקה ומבריקה.
לעצב את הבצק לתוך עגול, במקום בקערה, ולכסות בחוזקה. השאר במקרר הלילה.
למחרת, לחלק את הבצק ל 2 חתיכות טופס לתוך הצורה של הבחירה שלך. קמח קל את הלחם, מניח אותם על לוח עץ או בד פשתן, ומכסה בשקית ניילון. השאירו אותם במקום נחמד וחמים להוכחה עד כמעט הוכפל בגודל; זה יכול לקחת 3 או 4 שעות, כמו הבצק קר.
מחממים את התנור ל 204°. עבור זיגוג, להכות את הביצה וחלב יחד.
להעביר את כיכרות עלה לתבנית אפייה מברשת בכל רחבי עם זיגוג.
אופים במשך כ 10 דקות, ואז להוריד את הגדרת התנור ל 177° ואופים במשך 30 דקות נוספות, או עד חום זהוב.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
The River Cottage Bread Handbook by Daniel Stevens.As כמו לאפות לחם טרי כל יום במטבחים שבסיסה בנהר קוטג', דניאל סטיבנס מוביל את הבנייה הפופולרית
אופים קורסים, אשר לצייד את התלמידים עם הכישורים לבנות תנור עץ אש משלהם. דניאל מבשל ואופה במטבחים מקצועיים כבר כמה שנים, הן בהרטפורדשייר, שם גדל, ולאחרונה בדורסט, שם הוא מתגורר כיום. הוא חבר בצוות המטבח של ריבר קוטג ' מאז 2006.