בריוש מלא שוקולד
אם יש לך סוכר, שוקולד צ'יפס, שמרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 51 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו Mascarpone צלוי-תמרים מלאים עם גרגיר נחלים ובריוש, חגיגי מלא בריוש centrepiece עם קממבר אפוי, ו בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים 1/4 כפית סוכר בחלב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים 2 1/2 כוסות קמח שנותר סוכר בקערה גדולה; לעשות באר במרכז התערובת.
מוסיפים וניל לתערובת חלב.
יוצקים תערובת חלב לתוך היטב. הכה במהירות בינונית עם מיקסר רק עד בשילוב.
מוסיפים 1 ביצה, חלמון ביצה, ומלח; להכות רק עד בשילוב. בהדרגה להכות בחמאה. להפוך את הבצק על משטח עבודה. ללוש עד חלקה (כ 8 דקות), הוספת מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים, מעצבים חלקים לכדורים. הפוך כניסה בכל כדור, ולהכניס כ -10 שבבי שוקולד בכל כניסה. משוך בצק על צ ' יפס, וצבוט כדי לצרף שוקולד במרכז כל כדור.
מקום לחמניות, הצדדים התפר למטה, בכוסות מאפין מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
קלות לנצח את הביצה הנותרת; מברשת צמרות של לחמניות עם ביצה.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד הזהב.