ברים Nanaimo של סבתא צ'ייס
חטיפי הנאנו-איימו של סבתא צ'ייס עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לך חמאה, תערובת פודינג וניל מיידית, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo.
הוראות
גריז צלחת 9x13 אינץ'. כדי להפוך את הקרום, מניחים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול, ולהמיס על אש נמוכה. מערבבים את הסוכר, אבקת קקאו, ותמצית וניל עד שהסוכר מומס.
הסר מהחום, לערבב את הביצה עד התערובת משולבת היטב, ולאחר מכן מערבבים פירורי קרקר גרהם ואגוזי מלך. לארוז את התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, להחליק אותו לתוך שכבה אפילו, ומקרר עד מקורר, לפחות 30 דקות.
הפוך את המילוי: היכו יחד סוכר ממתקים, 1/2 כוס חמאה מרוככת, תערובת פודינג, וחלב עד המילוי הוא חלק ורך.
מורחים את המילוי על הקרום המקורר, וחוזרים למקרר למשך 30 דקות נוספות.
לציפוי, להמיס שוקולד עם 2 כפות של חמאה על חום נמוך מאוד, ומערבבים עד התערובת חמה (לא חם) ו pourable.
יוצקים את הציפוי על מילוי מקורר, להפיץ את הציפוי החוצה במידת הצורך עם מרית אופסט או סכין כדי לכסות את הציפוי לחלוטין. להחזיר את המנה למקרר כדי לקרר את הציפוי במשך כ -15 דקות. כאשר הציפוי הוא מגניב אבל עדיין לא קשה, לחתוך לריבועים; לחזור למקרר לסיים מצמרר.