קרום פשטידה מיושן
אנשים רבים באמת אהבו את הקרום הזה. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לכם קמח, מים, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 38%. נסו עוגיות קשקשים מיושנות, קרום פשטידה פתיתי, ו קרום פשטידה רך (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח עם מלח בקערה; להשתמש במזלג כדי לערבב בשמן צמחי.
מערבבים במים, 1 כף בכל פעם, לפני הוספת מים נוספים. לאסוף בצק לכדור, לחלק לשניים, ולהתגלגל על משטח עבודה מקומח.