קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

ברים למינגטון של שון הרגט

ברים למינגטון של שון הרגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שון Hergatt ' s Lamington ברים. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ריבת פטל, שוקולד חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבל הארטישוק המעולה של שון, עוגות למינגטון, ו Lamington Eclairs (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 163°. קו מחבת חצי גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח את הביצה וסוכר במהירות גבוהה עד אור קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה אחרת, לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
ממיסים את החמאה בסיר קטן, ומוסיפים את סירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר את תערובת הביצים מן המיקסר. עם מרית סיליקון, לקפל אתתערובת פלור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את החלב, ולאחר מכן את תערובת החמאה, רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מורחים את הבלילה על המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
אופים במשך 8 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים את השמנת על חום בינוני, עד שרק רותחים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ערבוב עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
כדי לסיים את הסורגים: קו חצי גיליון מחבת עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
חותכים את הספוג לשניים, באמצע.
6
מורחים את ריבת הפטל באופן שווה על חצי אחד ומניחים את החצי השני על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטלריבת פטל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
חותכים לקוביות.
8
באמצעות מזלג, לטבול כל קובייה לתוך גנאש שוקולד, ולאחר מכן לגלגל כל אחד בקערת הקוקוס, ציפוי הקובייה כולה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מניחים את הקובייה המצופה על מחבת חצי גיליון מצופה קלף. חזור על תהליך זה וקרר את המחבת מלאה בקוביות, חשופה, במקרר לכמה דקות כדי להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)