ברים למינגטון של שון הרגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שון Hergatt ' s Lamington ברים. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ריבת פטל, שוקולד חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-68 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מטבל הארטישוק המעולה של שון, עוגות למינגטון, ו Lamington Eclairs (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 163°. קו מחבת חצי גיליון עם נייר קלף.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לנצח את הביצה וסוכר במהירות גבוהה עד אור קצף, על 5 דקות.
בקערה אחרת, לנפות את הקמח ואבקת אפייה יחד.
ממיסים את החמאה בסיר קטן, ומוסיפים את סירופ התירס.
הסר את תערובת הביצים מן המיקסר. עם מרית סיליקון, לקפל אתתערובת פלור.
מוסיפים את החלב, ולאחר מכן את תערובת החמאה, רק עד בשילוב.
מורחים את הבלילה על המחבת מוכנה.
אופים במשך 8 דקות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מחממים את השמנת על חום בינוני, עד שרק רותחים.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד, ערבוב עד נמס וחלק.
כדי לסיים את הסורגים: קו חצי גיליון מחבת עם נייר קלף.
חותכים את הספוג לשניים, באמצע.
מורחים את ריבת הפטל באופן שווה על חצי אחד ומניחים את החצי השני על גבי.
באמצעות מזלג, לטבול כל קובייה לתוך גנאש שוקולד, ולאחר מכן לגלגל כל אחד בקערת הקוקוס, ציפוי הקובייה כולה.
מניחים את הקובייה המצופה על מחבת חצי גיליון מצופה קלף. חזור על תהליך זה וקרר את המחבת מלאה בקוביות, חשופה, במקרר לכמה דקות כדי להגדיר.