פיצה פטריות-פרושוטו
המתכון פטריות - פרושוטו פיצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו שן שום, פרושוטו, פיצה קרום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פיצה פטריות, כרישה ופרושוטו, פרושוטו, פיצת פטריות וארטישוק, ו פטריות האביב, אספרגוס + פרושוטו פיצה עם זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות בצלצלים למחבת; לטגן 7 דקות או עד פטריות מכרז.
להוסיף שום קורנית; לטגן 1 דקה. מערבבים בחומץ; להסיר מחום.
מניחים את הקרום על המדף התחתון של התנור.
מניחים את הקרום על תבנית אפייה.
מורחים תערובת פטריות באופן שווה על פני הקרום; מפזרים באופן שווה עם פרושוטו וגבינת פונטינה.
אופים ב 450 במשך 6 דקות או עד גבינה נמסה.
טיפים: עבור קרום פריך, אופים את קרום הפיצה על המדף הנמוך ביותר במשך כמה דקות לפני הוספת תוספות. פטריות כפתור המתוקנות מראש יכולות להחליף את הקרמניס.