עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות טריות, נקניק, ו פקורינו פסטן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו עגבניות טריות, נקניק, ופסטה פקורינו, Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו), ו ברוקולי, נקניק ופסטה בזיליקום טרי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים נקניק ובצל למחבת; מבשלים 4 דקות, ערבוב כדי להתפורר נקניק.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים פסטה, 2 כפות גבינה, מלח ופלפל.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס גבינה ובזיליקום.