ברים צימוקים מזוגגים רום
אם יש לכם ביצה, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: חזיר מזוגג צימוקים מרמלדה, גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, ו עוגת פקאן מזוגגת-צימוקים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בקערה קטנה, יוצקים את הרום על הצימוקים ומניחים בצד. גריז 9x9 אינץ תבנית אפייה.
בקערה בינונית, שמנת הסוכר והחמאה.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד רכות. לנפות יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מוסיפים את זה לסירוגין לתערובת הביצה עם החלב.
מערבבים עד מעורבב, ואז לקפל בצימוקים.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת המשומנת ואופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות.
בעוד חטיפי הצימוקים אפויים, בקערה קטנה יותר, מערבבים יחד את 2 כפות החמאה עם הסוכר של הממתקים.
מוסיפים את הרום הנותרים ומערבבים עד חלקה.
כאשר הסורגים יוצאים מהתנור, לתת להם להתקרר מעט, ואז להפיץ את הדובדבן באופן שווה על החלק העליון.