ברים שיבולת שועל מהפך הוא טבעוני ארוחת בוקר. מתכון זה משמש 20. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. אם יש לכם רסק תפוחים, קמח, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 4 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך עצום. נסו ברים בראוני שיבולת שועל מהפך, ברים עוגת גבינה מהפך, ו מהפך חלבית בננה ברים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את הסוכר, רסק התפוחים, השמן והסירופ לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
סוכר
סירופ
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בקערה קטנה שלבו את שיבולת השועל, הקמח, הסודה לשתייה, המלח והפלפל; מקציפים בהדרגה לתערובת רסק תפוחים עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
רסק תפוחים
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
צימוקים
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מורחים את הבלילה ל -13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 אטומים למשך 15-20 דקות או עד שהקצוות מתחילים להשחים. מצננים לחלוטין על רשת.