קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

בריסקט עם ריבת בצל וצ'ילה

בריסקט עם ריבת בצל וצ'ילה
בריסקט עם ריבת בצל וצ'ילה עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 87 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות ותקני ציר עוף, צ'ילי תאילנדי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, המקום של פיילי פעמיים צ'ילה בריסקט, ו Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצלים הטחונים ואת הצ ' ילי התאילנדי ומתבלים במלח. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד, על 25 דקות. להגדיל את החום נמוך בינוני לבשל, ערבוב, עד הבצל הם השחמה עמוקה, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי תאילנדיצ ' ילי תאילנדי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מורחים את הגזרים, סלרי ובצל קצוץ גס בשכבה זוגית במחבת צלייה ומתבלים אותם במלח ופלפל. עונת חזה בקר עם מלח ופלפל ולהגדיר אותו על גבי הירקות, צד שומן למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מורחים את ריבת הבצל וצ ' ילה בשכבה זוגית מעל העטין ושופכים את המניה החמה למחבת סביב הבשר. מכסים את מחבת הקלייה וצולים את חזה הבקר במשך כ 4 1/2 שעות, או עד שהוא רך מאוד, צולה כל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
תן לבריסקט לנוח במיצי המחבת למשך 30 דקות, ואז תעביר את זה ללוח גילוף. מסננים את מיצי המחבת לסיר, לחיצה על הירקות, ואז לרפרף את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את רוטב הסויה, מתבלים בפלפל ומביאים לרתיחה. דק לחתוך את חזה הבקר על פני התבואה ומגישים עם מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות