ברמברק האירי
Barmbrack האירי יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 450 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, קינמון טחון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: לחם אירי שחור, Bottoms Up בראוני סאנדיי אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, ו חוגגים את המורשת האירית שלי דרך מזון (גביני ביסקוויטים איריים סודה).
הוראות
משרים את הפירות היבשים בתה החם במשך 2 שעות, ולאחר מכן לנקז בעדינות לסחוט עודפי תה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת Bundt 9 אינץ'. מערבבים יחד את קינמון קמח, אגוז מוסקט, וסודה לאפייה; להפריש.
לנצח את הביצה, סוכר, ריבה, גרידת תפוזים, פירות ספוג תה עד בשילוב טוב. בעדינות לקפל את הקמח עד רק בשילוב, ואז לשפוך לתוך מחבת מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה או עד העליון של מעיינות העוגה בחזרה כאשר לחוץ קלות. אפשר להתקרר במחבת במשך 2 שעות לפני הסרת. המשך להתקרר לטמפרטורת החדר על מתלה תיל. לחץ על האובייקטים של בחירה לתוך העוגה דרך התחתונה לפני ההגשה.