בשר אוקראיני מלא כרוב לחמניות
בשר אוקראיני מלא כרוב לחמניות דורש בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 254 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פירורי לחם, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: לומפיה שנחאי (גלילי אביב מלאים בשר), עוף ואורז מלא כרוב לחמניות, ו כרוב חמוץ לחמניות בשר (Sarma).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
הסר מהחום, והנח בצד להתקרר. כאשר הבצל הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לערבב יחד את חזיר הקרקע, פירורי לחם, ביצה, מלח ופלפל עד מעורבב היטב.
מניחים את ראש הכרוב בסיר גדול, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הכרוב באמצע הדרך. מביאים לרתיחה, ומבשלים כ 2 דקות. כמו העלים החיצוניים להיות שקוף ורך, להסיר אותם אחד בכל פעם על ידי קילוף אותם עם כף עץ. חתוך את הצלעות העבות בגזע העלה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים את החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ', בשורה התחתונה עם עלי כרוב חיצוניים.
להניח עוד כמה עלים על משטח עבודה נקי.
מניחים כפית גדולה של תערובת החזיר בבסיס כל עלה.
תתגלגל למעלה. חזור עד מילוי משמש למעלה. מסדרים את הלחמניות המוגמרות על העלים בצלחת, ויוצקים מספיק מרק כדי לכסות את הלחמניות.
מניחים תוספת כרוב משאיר מעל.
מכסים, ואופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. כאשר סיים, לנקז את מרק מן המנה לתוך סיר קטן.
להקציף יחד את הקמח ושמנת חמוצה. בהדרגה מערבבים את השמנת החמוצה לתוך המרק. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד מחומם, על 5 דקות.
כדי לשרת, לארגן לחמניות כרוב על מגש, לכסות עם רוטב ומפזרים שמיר. זה הולך בצורה מושלמת עם אטריות תוצרת בית, או דוחן קאשה.