בשר בקר איטי של דריה סטרוגנוף
בשר בקר איטי של דריה סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 553 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו -15 דקות. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, פטריות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף סופר של 92%. נסו סטרוגנוף בקר לבישול איטי, סטרוגנוף בקר לבישול איטי, ו סטרוגנוף בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבקר בתחתית סיר איטי, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים בצל על גבי בשר בקר, ולאחר מכן מוסיפים מרק פטריות, פטריות ומים. מתבלים בעירית, שום, רוטב ווסטרשייר ובוילון.
בקערה קטנה מערבבים יחד את היין עם הקמח.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 7 שעות. מוסיפים את השמנת החמוצה והפטרוזיליה וממשיכים לבשל במשך שעה 1.