בשר בקר איטי של דריה סטרוגנוף יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 353 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 553 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 8 שעות ו -15 דקות. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה הביא לך את כלמתכונים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, פטריות, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף סופר של 92%. נסו סטרוגנוף בקר לבישול איטי, סטרוגנוף בקר לבישול איטי, ו סטרוגנוף בקר לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבקר בתחתית סיר איטי, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מניחים בצל על גבי בשר בקר, ולאחר מכן מוסיפים מרק פטריות, פטריות ומים. מתבלים בעירית, שום, רוטב ווסטרשייר ובוילון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי