בשר בקר בגריל עם כרוב טוסקני וקונפי שאלוט
בשר בקר בגריל עם כרוב טוסקני וקונפי שאלוט נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 807 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שמן צמחי, שיני שום, קונפי שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Sous Vide בשר חזיר Tenderloin עם שאלוט-קונפי תפוח, פילה בקר ברוטב שאלוט, ו פילה בקר ברוטב חרדל שאלוט.
הוראות
בכוס גדולה או צלחת אפייה קרמית, לשלב 3 כפות שמן זית עם גבעולי טימין ומתבלים עם מלח ופלפל.
הוסף את הפילה והפוך למעיל. מכסים את בשר טנדרלוין בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני צלייה. לגרד את ענפי הקורנית.
תדליק גריל. שמן קלות את הסורג. מתבלים את בשר הבשר במלח וצולים אותו על אש בינונית-חמה, הנעה מדי פעם, עד שהיא משחימה בכל מקום ומדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של טבלת הטנדרלוין רושמת 125 לבשר בינוני-נדיר, 20 עד 25 דקות.
להעביר את tenderloin ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את השום פרוס ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים את כרוב טוסקני ומים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הכרוב הוא רך, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערה.
לגלף את הטנדרלוין לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' ולסדר על צלחות.
מגישים עם כרוב וקונפי שאלוט.