בשר בקר, בסגנון בורגונדי
בשר בקר, בסגנון בורגונדי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 746 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. מתכונים דומים: ביף בורגיניון (תבשיל בקר בסגנון בורגונדי), בקר בורגונדי, ו בקר בורגונדי.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד מרק בשר בקר, קמח, רסק עגבניות וגלאס דמי; להפריש.
טפטוף בייקון חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד חום מכל הצדדים.
הסר בשר ממחבת; להפריש. מערבבים את יין השרי למחבת.
מניחים פטרוזיליה, רוזמרין, טימין, עלה דפנה בכיכר של גזה.
להחזיר בשר למחבת. מכסים, ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 3 שעות, או עד בשר רך.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מטגנים פטריות עד להשחמה קלה.
מוסיפים לבשר במחבת, וממשיכים לבשל 15 דקות. להשליך זר garni.
מגישים בצלחת תבשיל, זרועים פטרוזיליה.