המתכון BBQ בשר בריסקט יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 76 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 16 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רסק עגבניות, דבשה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מולסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תערובת עוגיות מולסה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, בשר בקר לשפשף # 1, ו בשר בקר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ללטף את החזה יבש עם מגבת כדי להסיר כל לחות. בנדיבות לשפשף את בריסקט עם 1 כוס של תרופת BBQ בשר בקר, עיסוי כל התבלין לתוך הבשר; לחזור עם התרופה הנותרת. התרופה תהיה לספוג את הנוזל מן הבשר וליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מניחים את הבשר על צלחת גדולה, מכסים בניילון נצמד, ומשרים במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
3
הכן מעשן לעישון חם. זמן הבישול הסטנדרטי עבור בריסקט הוא 1 שעה לקילו, צד שומן מעושן למעלה, תחת חום יבש, עקיף בטמפרטורה קבועה של 107°.
4
מניחים את חזה הבקר על המדף המרכזי של המעשן ועשן במשך 12 שעות. זה בישול איטי בקל ביותר שלה-אין צורך לבדוק את הבשר במרווחים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
לאחר 12 שעות, להשתמש מדחום בשר כדי לבדוק טמפרטורה פנימית של 85° בצד העבה ביותר של בריסקט. ברגע שהטמפרטורה מגיעה, לפתוח את הדלת של המעשן ולתת את שאר הבשר במשך 30 דקות. תקופת מנוחה זו מאפשרת למיצים להתיישב. הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות ל-190 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1
מערבבים את הקטשופ, עגבניות, רסק עגבניות, חומץ, חרדל, שום מגורען, מלח, פלפל, וסוכר חום עם 1 1/3 כוסות מים בקומקום גדול מעל חום בינוני. מבשלים במשך 20 דקות, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
דיאט קרם סודה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לטאטא את דבשה האחרון (זה יהיה לשרוף אם הוסיף מוקדם מדי) להתמזג עם בלנדר טבילה עד חלקה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
להעביר את חזה נח ללוח חיתוך, פרוסה, וקוצצים. הבשר הנח במלואו יהיה קרום נפרד ויהיה רך ועסיסי בפנים. צריכה להיות טבעת עשן ורודה מתחת לקרום.
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות רדבנק ארוך Paddock Shiraz-קברנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.